Kennispartners

De kennispartners van TVVL

Kennis delen en daarin een vooruitstrevende, actieve en richtinggevende rol pakken. Dat doen onze kennispartners. Zij geven hun professionals de ruimte om expertise met de branche en TVVL leden te delen. Kennispartners begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en maken het mogelijk dat het vakgebied zich blijft ontwikkelen.

Wat doen kennispartners

Kennispartners zijn online en offline met elkaar verbonden. Dankzij deze grenzeloze connectie verdiepen ze zich binnen een uniek en exclusief netwerk van directie- en managementleden uit de hele branche in relevante onderwerpen voor de toekomst. Het kennispartnerschap kent 3 fundamentele pijlers:Kennis delen

Kennispartners delen hun kennis via gastcolleges voor directieleden, artikelen in het TVVL Magazine en Toekomst & Trends, via podcasts en geven presentaties bij evenementen. Leden krijgen een kijkje in de keuken bij innovatieve projecten. Bevlogen deskundigen – werkzaam bij kennispartners – delen actief kennis als docent of zijn aanjager van kennisontwikkeling als leider van een projectgroep.

Samenwerken

Kennispartners zijn met elkaar verbonden via het partnerschap met TVVL en ontmoeten elkaar regelmatig. Deze connectie maakt het mogelijk om op directie- en managementniveau ons samen te verdiepen in uitdagingen voor de toekomst. Van duurzame energie alternatieven zoals warmtepompen tot moderne data-analyses voor HVAC-installaties.

Profileren

Dankzij hun inzet zijn onze kennispartners Thougt leaders die buiten hun eigen grenzen durven te kijken. Antwoorden op de uitdagingen waar onze sector voor staat kunnen alleen gevonden worden als we samenwerken. Kennispartners vervullen daarin een voorbeeldfunctie. Daarnaast steunen ze TVVL financieel met de algemene promotie en ontwikkeling van ons vakgebied.

Sluit je aan als TVVL kennispartner

Ben je al bedrijfslid en wil jij samen met andere koplopers het verschil maken in de verduurzaming van Nederland? Laat je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op voor een kennismaking.

Toekomst & Trends Podcasts

In deze podcastserie,  powered by TVVL Kennispartners, gaan experts uit de branche met elkaar in gesprek over ontwikkelingen op het gebied van circulariteit, het sturen op werkelijk energieverbruik, de opkomst van artificial intelligence in relatie tot duurzaam beheer en nog veel meer.

naar de podcast

““Grundfos draagt de installatiebranche een warm hart toe. Kennis delen in de snel veranderende markt is ontzettend belangrijk en dat is één van de redenen waarom wij zijn aangesloten bij de TVVL Kennispartners.””

Nico Verdonck Grundfos

“De meerwaarde een kennispartnerschap bij TVVL is het delen van kennis. Zo simpel is het. Het geven van kennis en cursussen. En het verbinden van mensen. Dat is de meerwaarde die ik zie van TVVL.”

Dick van Giezen Carrier

“We leven in een wereld van verandering, we zitten middenin de energietransitie. En juist in die veranderende wereld is het heel belangrijk om met elkaar samen te werken en ideeën, meningen en kennis uit te wisselen. En daarom vind ik het heel gaaf om deel uit te maken van het TVVL Kennispartner netwerk.”

Rick Bruins Remeha