Naar alle kennispartners

Holland Water

Helpt gebouwbeheerders met het water- en legionellabeheer. Niet zomaar, maar op basis van slimme oplossingen die water koesteren. En daar zetten ze zich onvermoeibaar voor in, gedreven door de wetenschap dat ze het verschil kunnen maken.

TVVL Kennispartner

Leo de Zeeuw, directeur en oprichter van Holland Water: “Voor ons is de samenwerking met TVVL een belangrijke stap in het delen van onze kennis en expertise op het gebied van koper- en zilverionisatie met de leden en de installatiesector. Onze ervaring op het gebied van legionellabestrijding is groot. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen, dat het water in de drink- of koelwaterinstallatie voor eens en voor altijd als veilig kan worden aangemerkt.”

John Lens, directeur bij TVVL: “Wij zijn trots op het kennispartnerschap, gedeeld door 2 partijen met ieder hun eigen visie en kennis. Holland Water en Xigna sluiten als kennispartner aan als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen met de installatiebranche op het gebied van water.”