2. Wij investeren onze verdiensten weer in de sector

TVVL is een vereniging. Dat betekent dat alles wat wij verdienen weer ten goede komt aan de sector. Wij investeren in nieuwe cursussen, houden lesstof jaarlijks actueel en ontwikkelen nieuwe kennis. Dit alles is mogelijk omdat wij geen winstoogmerk hebben en dus geen afdracht aan aandeelhouders hoeven te doen. Door deel te nemen aan een cursus investeer je dus niet alleen in jezelf en jouw bedrijf, maar ook in de sector.

 3. Als lid ben je extra voordelig uit

TVVL leden krijgen standaard 15% korting op de cursusprijs. Het maakt niet uit of je persoonlijk lid of bedrijfslid bent. Daarnaast krijg je als lid ook korting op onze andere bijeenkomsten; van congressen en symposia tot regiobijeenkomsten en excursies. Zo heb je een lidmaatschap al snel terug verdiend. Daarnaast steun je als lid de vereniging en kun je deelnemen aan expertgroepen, communities, commissies en nog veel meer.

4. Je kunt altijd kosteloos een optie nemen

Investeren in persoonlijke ontwikkeling en het bevorderen van voldoende kennis in de branche vindt TVVL erg belangrijk. Daarom maken we de drempel voor het deelnamen aan een cursus graag zo laag mogelijk. Wil je graag deelnemen aan een van onze cursussen maar je bent nog niet zeker? Neem zonder verplichting een kosteloze optie.

5. Onze lessen gaan áltijd door

Mocht het niet mogelijk zijn om de les klassikaal te volgen dan zorgen dat we de les online verzorgd wordt. Daardoor gaan onze lessen altijd door en loop je geen studievertraging op.

 6. Geen verborgen kosten of verrassingen

TVVL is open en transparant over de cursuskosten. Al onze cursusprijzen zijn totaalprijzen dus inclusief lesgeld, lesmateriaal, etc. Als er lunch of avondeten in je rooster zit, verzorgen wij voor jou een goede maaltijd. Koffie/thee, water en frisdrank staan voor je klaar bij het leslokaal. Je zult dus nooit voor verrassingen staan en meer kwijt zijn dan de prijs in de cursusgids.

 7. Vakkennis en vakinformatie up-to-date

Jaarlijks controleert de Werkveldadviescommissie de actualiteit van het cursusmateriaal, zodat je altijd de meest actuele lesstof krijgt. Zo ben je verzekerd van goede lessen. Daarnaast krijg je, als je nog geen TVVL lid bent, tijdens je cursusperiode een gratis abonnement op TVVL Magazine om bij te blijven in je vakgebied. Via onze websites en nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van actuele vakinformatie.

 8. Vertrouwde en erkende kwaliteit

TVVL bestaat al meer dan 60 jaar en is een begrip in de sector. Niet voor niets vragen bedrijven vaak een TVVL cursus als vooropleiding. Al onze cursussen worden op lesniveau geëvalueerd en staan onder toezicht van van Werkveld Adviescommissie. Veel van onze cursussen zijn post-hbo geregistreerd waardoor de kwaliteit en erkenning ook officieel erkend worden. Dat komt niet in de laatste plaats omdat wij alle cursussen zelf, met onze docenten en leden, ontwikkelen en hiermee unieke cursussen aanbieden.

 9. Unieke kans om je netwerk te vergroten

TVVL biedt jou meer dan je cursus. Je kunt lid worden van onze vereniging en een actieve bijdrage leveren. Je kunt deelnemen aan onze community op TVVL Connect. Je kunt netwerken met je medecursisten en vakgenoten bij onze vele regionale of landelijke bijeenkomsten. Kortom: TVVL biedt jou een waardevol en relevant netwerk om je kennis te delen, om kennis te vergaren of om in contact te komen met interessante vakgenoten.