Persoonlijke leden

Sluit je aan als persoonlijk lid van TVVL

Word ook onderdeel van het grootste netwerk van technisch professionals in Nederland! Samen ontwikkelen wij kennis, innovaties en tools. We delen kennis en leren van elkaar. Je ontmoet andere experts om ervaringen uit te wisselen over jullie vakgebied. Voor slechts € 165 per jaar profiteer je als Persoonlijk lid van voordeel en vakkennis.

Onze vereniging maakt enorm veel mogelijk voor technisch professionals.

↓ Ontdek wat TVVL voor jou mogelijk maakt

De voordelen van een persoonlijk lidmaatschap

Welkom bij TVVL, het kennisplatform voor professionals in de installatietechniek. Wij bieden jou de mogelijkheid om naast je drukke baan eenvoudig en snel je kennis up-to-date te houden. TVVL is het grootste sociale netwerk van professionals in de installatietechniek in Nederland, met bijna 1000 persoonlijke leden en nog eens circa 5000 professionals die aangesloten zijn via hun werkgever.

Bij TVVL kom je in contact met collega-experts. “Wij geloven dat een duurzame leefomgeving mogelijk is voor iedereen dankzij de inzet van de juiste techniek.” Wanneer wij de juiste kennis en innovaties tot onze beschikking hebben, maken wij samen als installatiebranche hét verschil.

Ontdek wat TVVL voor jou mogelijk maakt

 • Netwerkmogelijkheden
  Doe kennis op bij TVVL evenementen op gave locaties. Je wisselt ervaringen uit, leert van andere professionals en komt in contact met andere disciplines. Voor advies of samenwerking.
 • Sociale verbondenheid
  Leg laagdrempelig contacten in jouw buurt via de TVVL regio’s.
 • Vinden van kennis
  Blijf op de hoogte van je vakgebied en ontwikkelingen in de branche via het TVVL Magazine, onze nieuwsbrief, socials, de online community KUBR.nl of onze uitgebreide Kennisbank.
 • Bron van inspiratie
  Wij bieden stof tot nadenken via het jaarthema en toekomstverkenningen als Toekomst & Trends. Zo bereiden wij je voor op de toekomst.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Groei door met erkende cursussen, post-mbo en post-hbo opleidingen (met 15% korting voor leden), gegeven door experts uit de Installatietechniek zelf.
 • Versterk jouw cv 
  Speel een actieve rol spelen bij onderzoeken en innovaties via deelname aan TVVL Expertgroepen. Hier bundelen gedreven deskundigen hun krachten.
 • Praat mee
  Beslis mee over de richting en activiteiten binnen de vereniging, dankzij jouw stemrecht.
 • Fun en gezelligheid
  Maar bovenal hebben we het vooral heel leuk en gezellig met elkaar.

Voor € 165 (incl. btw) per kalenderjaar (2024) profiteer je als Persoonlijk lid van TVVL van al deze voordelen. Voor gepensioneerde leden geldt een jaarlijkse bijdrage van € 69 (incl. btw.) per kalenderjaar.
Ben je student op een technische opleiding? Dan kun je tot 25 jaar gratis lid worden van TVVL.
Lidmaatschap is mogelijk voor technisch professionals en wordt automatisch verlengd tot wederopzegging. Lees erover in onze algemene voorwaarden. 

Word lid van TVVL