Persoonlijke leden

Sluit je aan als persoonlijk lid van TVVL

Word ook onderdeel van het grootste netwerk van technisch professionals in Nederland! Samen ontwikkelen wij kennis, innovaties en tools. We delen kennis en leren van elkaar. Je ontmoet andere experts om ervaringen uit te wisselen over jullie vakgebied.

Onze vereniging maakt enorm veel mogelijk voor technisch professionals.

↓ Ontdek wat TVVL voor jou mogelijk maakt

De voordelen van een persoonlijk lidmaatschap

Welkom bij TVVL, het kennisplatform voor professionals in de installatietechniek. Wij bieden jou de mogelijkheid om naast je drukke baan eenvoudig en snel je kennis up-to-date te houden. Met bijna 1000 persoonlijk leden en nog eens circa 5000 professionals die aangesloten zijn via hun werkgever, is TVVL ook het grootste sociale netwerk van professionals in de installatietechniek in Nederland.

Bij TVVL kom je in contact met collega experts. “Wij geloven dat een duurzame leefomgeving mogelijk is voor iedereen dankzij de inzet van de juiste techniek.” Wanneer wij de juiste kennis en innovaties tot onze beschikking hebben, maken wij samen als installatiebranche hét verschil.

Ontdek wat TVVL voor jou mogelijk maakt:

 1. Netwerkmogelijkheden
  Doe razendsnel kennis op bij TVVL evenementen (met korting) op gave locaties. Je wisselt  ervaringen uit, leert van andere professionals en komt in contact met andere disciplines voor advies of samenwerking.
 2. Sociale verbondenheid
  Leg laagdrempelig directe contacten in jouw buurt via de TVVL regio’s.
 3. Vinden van kennis
  Blijf op de hoogte van je vakgebied en ontwikkelingen in de branche via het TVVL magazine, onze nieuwsbrief, socials, online community of onze uitgebreide kennisbank.
 4. Bron van inspiratie
  Wij bieden stof tot nadenken via het jaarthema en toekomstverkenningen als Toekomst & Trends om jou goed voor te bereiden op wat komen gaat.
 5. Persoonlijke ontwikkeling
  Groei door met erkende cursussen, post-mbo en post-hbo opleidingen (met 15% korting voor leden) voor en door experts uit de Installatietechniek zelf.
 6. Versterk jouw cv 
  Speel een actieve rol spelen bij onderzoeken en innovaties via deelname aan TVVL expertgroepen, hier bundelen gedreven deskundigen van verschillende bedrijven hun krachten.
 7. Praat mee
  Beslis je mee over de richting en activiteiten binnen de vereniging, dankzij jouw stemrecht.
 8. Fun en gezelligheid
  Maar bovenal hebben we het vooral heel leuk en gezellig met elkaar.

Onze vereniging maakt dit mogelijk met bevlogen vrijwilligers en een jaarlijkse contributie vanuit de leden. Deze bedraagt € 165 (incl. BTW) per kalenderjaar in 2024 voor persoonlijke leden. Voor gepensioneerde leden geldt een jaarlijkse bijdragen van € 69 (incl. BTW) per kalenderjaar en technisch professionals t/m 25 jaar zijn gratis lid. Lidmaatschap is mogelijk voor technisch professionals en wordt automatisch verlengt tot wederopzegging, lees er meer over in onze algemene voorwaarden. 

Klik hier om jezelf aan te melden