TVVL Magazine

  • De nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken
  • Interessante projecten, reportages en interviews
  • Houd je kennis up-to-date
Bekijk de huidige editie

TVVL Magazine 3 van 2024 staat weer boordevol actualiteiten. Je leest hem in onze kennisbank (exclusief voor leden).

Hét vakblad voor technisch professionals in de installatietechniek

Waar werkt Nederland nu aan met het oog op de dag van morgen? Welke technologieën en ontwikkelingen zijn er van invloed? En wat betekent dit voor jou? Het magazine bevat een mooie afwisseling aan artikelen over verschillende disciplines met ’eyeopening’ voorbeelden en vakinhoudelijke informatie. Vraag een abonnement aan of word lid van TVVL en ontvang kosteloos TVVL Magazine.

Houd je kennis op peil met het TVVL Magazine

Lees 6x per jaar over alles wat speelt in de installatietechniek. Projecten met ‘eyeopening’ voorbeelden, boeiende interviews, resultaten uit onderzoeken, handige achtergrondartikelen, nieuwe productbeschrijvingen en nog veel meer komen voorbij in TVVL Magazine. Hét vakblad voor installatie professionals.

 

Toekomst & Trends

TVVL publiceert jaarlijks ‘Toekomst & Trends’. Een speciale uitgave waarin TVVL op zoek gaat naar de trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij presenteren deze uitgave jaarlijks tijdens de jaarvergadering in combinatie met het jaarverslag.

Belangrijke informatie over TVVL magazine

Wil je schrijven of adverteren in het TVVL Magazine, ben je benieuwd naar de kosten van een abonnement of nieuwsgierig naar onze redactieraad? Je leest het allemaal in de onderstaande vragen en antwoorden.

Wat zijn de kosten van een abonnement?

Benelux € 135,-

Buitenland € 165,-

Studenten € 109,-

Het abonnement wordt automatisch verlengt, tenzij 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode schriftelijk wordt opgezegd.

Het TVVL magazine is gratis voor leden. Kun jij geen lid worden van de vereniging omdat je geen technisch professional bent, neem dan een los abonnement op ons magazine. Klik hier om abonnee te worden.

Adverteren in TVVL magazine

TVVL Magazine biedt de mogelijkheid verbinding te leggen met een betrokken groep professionals uit de technische installatiesector. Specialisten zoals technisch adviseurs, installateurs, wetenschappelijke onderzoekers, architecten, eigenaren en gebruikers van gebouwen, fabrikanten en leveranciers vinden aansluiting bij de vereniging. Deze duidelijk gedefinieerde doelgroep verzekert je van een relevant publiek voor jouw advertentie. TVVL Magazine heeft dankzij haar langdurige bestaan, met het oog op de levering van consistente kwaliteit, een vertrouwensbasis met de lezers opgebouwd. Bekijk onze mediakaart voor meer informatie.

Vragen of interesse? Neem contact op met Jetvertising.

Mediakaart

Schrijven in TVVL Magazine

De kennis aanwezig bij de leden van TVVL is het kapitaal in onze sector. TVVL maakt zich er sterk voor deze in te zetten voor de vraagstukken van de toekomst. Kennis is de motor achter technologische innovatie. In het TVVL Magazine dragen we die kennis over en delen deze. Ook uw bijdrage en reacties zijn dan ook meer dan welkom.

De Redactieraad leest en toetst de artikelen, in overleg komt het artikel in het daarvoor geschikte (thema)nummer.

Wil je een artikel aanleveren of meeschrijven aan een van de edities, lees dan de auteursinstructies.

Meer informatie over het magazine;  trefwoordenregistersymbolenlijstinstructies installatiebeschrijvingengedragscode

De redactieraad De Redactieraad bestaat uit leden die werken op het vakgebied van de elektrotechniek, klimaattechniek, sanitair of gebouwautomatisering. Jaarlijks stellen de leden themanummers van TVVL Magazine vast en werven per thema actief kopij. De kopij aangeleverd door (niet)leden bepaalt, gedeeltelijk, de inhoud van TVVL Magazine en is welkom. De Redactieraad beoordeelt de artikelen en voert de eindredactie. Deze uniforme ‘onderlinge toetsing’ waarborgt de onafhankelijke positie van TVVL Magazine in het vakgebied.

Houd je kennis op peil met TVVL Magazine

Lees 6x per jaar over alles wat speelt in de installatietechniek. Projecten met ‘eyeopening’ voorbeelden, boeiende interviews, resultaten uit onderzoeken, handige achtergrondartikelen en nog veel meer komen voorbij in TVVL Magazine. Hét vakblad voor installatie professionals.

Lees het magazine hier

Onze kennispartners

Samen ontwikkelen en kennis delen