Bedrijfsleden

TVVL bedrijfsleden

Alle medewerkers van bedrijfsleden hebben toegang tot het grootste netwerk van technisch professionals in Nederland. Hier ontwikkelen wij kennis, innovaties en tools. We delen kennis en leren van elkaar. Experts ontmoeten elkaar om ervaringen uit te wisselen. Bij TVVL ontstonden door de jaren heen ook de mooiste samenwerkingen tussen bedrijven. Als bedrijfslid steun je kennis en opleidingsontwikkeling voor goed geschoolde professionals in installatiebranche.

Wil je weten of jouw bedrijf al lid is? Neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken we het voor je op.

Over het TVVL bedrijfslidmaatschap

TVVL bedrijfsleden vormen een belangrijke hoeksteen van onze vereniging. Een van de grootste uitdagingen voor werkgevers in de installatiebranche is het vinden van goed geschoolde mensen. Bij TVVL ontwikkelen wij kennis en opleidingen voor technisch professionals gedurende hun hele loopbaan. Dit zonder winstoogmerk, voor experts en door experts. Dit doen wij al meer dan 60 jaar. Jaarlijks verlaten ruim 1000 professionals bij ons de schoolbanken met nieuwe waardevolle kennis voor het bedrijf waar ze werken. Zo borgen we goed opgeleid nieuw en bestaand talent in de installatiesector.

Goed werkgeverschap, dat is wat een TVVL bedrijfslidmaatschap jouw bedrijf biedt, want hiermee stimuleer je kennisontwikkeling en verspreiding. Je geeft alle medewerkers (per vestiging) toegang tot TVVL – het kennisplatform en grootste netwerk van technisch professionals in Nederland – wat hen waardevolle mogelijkheden biedt.

 

“Een bedrijfslidmaatschap bij TVVL gaat om wat het je mogelijk maakt.”

John Lens, algemeen directeur over de kracht van TVVL

 

 

De voordelen van een TVVL bedrijfslidmaatschap voor medewerkers:

 1. Netwerkmogelijkheden
  Doe razendsnel nieuwe kennis op bij TVVL evenementen (met korting). Hier ontstaan de mooiste samenwerkingen tussen bedrijven, wissel je ervaringen uit en leer je van andere professionals én kom je in contact met andere disciplines voor advies en innovatie.
 2. Vinden van kennis
  Blijf bij over het vakgebied en ontwikkelingen in de branche via het TVVL magazine (1 gedrukt vakblad, online toegang voor iedereen), via het jaarthema of toekomstverkenningen als Toekomst & Trends én Connect 2030 waarin we met kennispartners de belangrijkste ontwikkelingen voor Nederland en de technieksector onderzoeken en jou goed voorbereiden. Maar ook via de bomvolle online TVVL kennisbank (inclusief gratis downloaden van technische rapporten) of online community KUBR.
 3. Persoonlijke ontwikkeling
  Hier groeien medewerkers met erkende cursussen, post-mbo en post-hbo opleidingen (met korting).
 4. Versterkt professionals
  Het verschil maken door actief bij te dragen aan onderzoek en innovatie ontwikkeling in TVVL expertgroepen, een samenwerking tussen gedreven deskundigen met een visie vanuit de hele branche.

 

Elke organisatie in de installatiebranche kan bedrijfslid worden, vanaf € 351 excl. btw per jaar, afhankelijk van de bedrijfsgrootte. Bekijk de matrix voor de jaarlijkse bijdrage per kalenderjaar per bedrijfstype. Lidmaatschap is mogelijk voor bedrijven binnen de installatietechniek en wordt automatisch verlengt tot wederopzegging, lees er meer over in onze algemene voorwaarden.

Bedrijfslid worden