Ontmoeten

Bezoek onze evenementen en ontmoet experts

We staan voor het verbinden van kennis en experts

TVVL organiseert jaarlijks een groot aantal landelijke evenementen waarin onze expertgroepen en communities hun projecten en resultaten delen, afgewisseld met externe experts. We nodigen inspirerende sprekers uit, inspelend op actualiteiten en innovaties. Daarnaast hebben we wisselende regio bijeenkomsten en YOUNG TVVL evenementen op de agenda en staan we regelmatig op beurzen.

Op de hoogte blijven van onze bijeenkomsten agenda? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of bekijk in de agenda hieronder wat er al bekend is.

Veelgestelde vragen over evenementen

Ik kan niet inloggen/mijn inloggegevens werken niet

Zorg dat je inlogt met je eigen gegevens en niet met die van een collega. Alle accounts zijn namelijk persoonsgebonden. Kom je er niet uit, stuur dan een e-mail naar de contactpersoon van het desbetreffende event. Het e-mailadres is te vinden op de eventpagina.  Heb je nog geen eigen inlog? Je kunt hier je eigen account aanmaken.

Ik heb mijn wachtwoord gereset, maar ik ontvang geen mail

Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met daarin het verzoek om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Vergeet niet om je spambox te controleren. Het kan voorkomen dat de e-mail namelijk daarin terechtkomt.

Mocht je nog steeds geen e-mail hebben ontvangen, dan verzoeken we je om een mail te sturen naar de contactpersoon van het desbetreffende event. Het e-mailadres is te vinden op de eventpagina.

Wanneer ontvang ik de factuur voor het event?

Je ontvangt 1 à 2 weken na afloop van het event een factuur.

Ik ben persoonlijk of bedrijfslid, maar kan dat ticket niet kiezen.

Waarschijnlijk staat er een instelling in jouw account niet goed. We verzoeken je om een mail te sturen naar de contactpersoon van het desbetreffende event. Het e-mailadres is te vinden op de pagina van het event.

Waar en wanneer kan ik de presentaties (hand-outs) van een event terugzien?

De presentaties komen ongeveer een week na afloop van het event beschikbaar. Deze ontvang je per e-mail via de Terugblik. Hierin zijn ook de foto’s van het event terug te zien als deze beschikbaar zijn.

Hoe kan ik mij afmelden voor een event?

Je kunt je in de ‘Mijn omgeving’ afmelden voor een event. Vergeet niet om dit tijdig te doen. Dit is kosteloos mogelijk tot een week voordat het event start. Mocht dit je niet lukken, dan verzoeken we je om een mail te sturen naar de contactpersoon van het desbetreffende event. Het e-mailadres is te vinden op de eventpagina.

Tot wanneer kan ik me kosteloos afmelden?

Je kunt tot een week voordat het event start kosteloos annuleren. Daarna ben je de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Kan ik een collega in mijn plaats laten gaan?

Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om te gaan, kun je altijd een collega in jouw plaats laten komen. We verzoeken je om een mail te sturen naar de contactpersoon van het desbetreffende event. Het e-mailadres is te vinden op de eventpagina.

Kan ik een collega aanmelden voor een event?

Het aanmelden voor onze evenementen gaat via persoonsgebonden accounts. Het is daarom niet mogelijk om een collega aan te melden via jouw account. Iedereen kan hier eenvoudig een account aanmaken.