Naar alle kennispartners

Remeha

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan duurzame oplossingen. Remeha staat voor kwaliteit, service en innovatie op het gebied van verwarming en warm water en ontwikkelt producten voor zowel utiliteit als woningbouw.

TVVL Kennispartner

Met het kennispartnerschap draagt Remeha bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied. Remeha heeft zich als een van de eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Met de rol van kennispartner biedt TVVL bedrijfsleden die niet alleen het belang inzien van kennisdelen en kennisontwikkeling, maar daar zelf ook graag een actieve rol in pakken, om richting te geven aan hun vakgebied.
Remeha vindt het belangrijk om kennis en ervaring inzake technologie te delen binnen de utiliteitsbranche. Dit mede vanuit het oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het delen van kennis maakt een ieder sterker! Vanuit deze gedachten is Remeha verbonden aan het Kennispartnerschap van TVVL.