Naar alle kennispartners

INNAX

Energieoplossingen realiseren waarmee voor onze opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt: dat is de missie van INNAX, een multidisciplinaire gebouwverduurzamer. Met innovatieve oplossingen realiseert INNAX ‘energizing’ woningen en gebouwen die duurzaam, gezond en toekomstbestendig zijn.

TVVL Kennispartner

“We werken in een zeer divers, boeiend en leerzaam vakgebied’, vertelt John Lens, Algemeen Directeur TVVL enthousiast. “Het succes van het realiseren van een duurzaam Nederland is voor een belangrijk deel ons werk en onze expertise. De uitdagingen waar we als branche voor staan dwingen ons tot vernieuwen en samenwerken. Als TVVL Kennispartners willen we elkaar inspireren, ondersteunen en waar mogelijk versterken door kennis te delen en ik ben dan ook verheugd dat INNAX als kennisbedrijf pur sang deze samenwerking van kennispartners naar een hoger niveau tilt.”

Philip Blaauw: “TVVL is een prachtige club met grote potentie om Nederland te helpen verduurzamen. Samen hebben we een plan gepresenteerd om het aantal kennispartners sterk te gaan uitbreiden en deze op directieniveau actief te maken. Het netwerk moet een goede afspiegeling worden van de leden, van het hele speelveld dus van leveranciers, adviseurs en installateurs. Wij zien ernaar uit om met de knowhow van een groeiend netwerk van TVVL Kennispartners de verduurzaming van Nederland te gaan versnellen.”