Naar alle kennispartners

Grundfos

Grundfos is een pompleverancier die dagelijks miljoenen mensen raakt door mondiale wateroplossingen te ontwikkelen en de norm te bepalen op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met het kennispartnerschap draagt Grundfos actief bij aan de verdere kennisontwikkeling binnen de installatietechniek.

TVVL kennispartner

Grundfos gelooft sterk in het delen van kennis en via het TVVL Kennispartnerschap willen wij een bijdrage leveren aan kennis in pomptechniek en watertechnologie. De snel veranderende markt en energietransitie vraagt volgens Grundfos ook om een transparante en gezamenlijke aanpak. Wij kijken daarom uit naar de samenwerking met TVVL, haar leden en de overige Kennispartners.

Nico Verdonck, Business Developer Grundfos: “Grundfos draagt de installatiebranche een warm hart toe, kennis delen in de snel veranderende markt is ontzettend belangrijk.”

De bijdrage van TVVL Kennispartners komt ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis in de vorm van lezingen, cursussen, TVVL Magazine en onderzoek.