Naar alle kennispartners

Orange Climate

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Met passie en vakmanschap produceren zij al jarenlang de meest uitdagende orders. Stuk voor stuk met evenveel aandacht en precisie.

TVVL Kennispartner

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij de Orange Climate bedrijven. Dat vind je terug in onze gezamenlijke verklaring, onze producten, werkwijze, maar ook in ons streven naar de toekomst. Het overdragen van kennis en ervaring naar de nieuwe generatie en de markt vinden wij enorm belangrijk. Daar past samenwerken met TVVL natuurlijk goed bij.

Als koploper in luchtbehandeling en energie/klimaatoplossingen geloven we in het belang van samenwerken en het overdragen van kennis & ervaring. Niet alleen naar de nieuwe generatie, maar naar de gehele markt. Met de diverse klimaat-, schaarste- en energie crises van dit moment hebben we enorme uitdagingen liggen. Die lossen we niet alleen op. De kennis die wij vergaard hebben betreffende klimaat, lucht en energie-oplossingen, delen we graag binnen TVVL. Niet alleen met andere kennispartners, maar ook met haar leden en externe doelgroepen. Door kennis te verbinden, verbeteren we samen.