Naar alle Kennispartners

Wij Techniek

Wij Techniek is het ontwikkelingsfonds voor de technische installatiebranche. Wij Techniek motiveert alle vakmensen in onze branche om hun talent en kennis optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving.

TVVL Kennispartner

Van engineer tot monteur, van werkvoorbereider tot uitvoerder, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur.  Wij Techniek is een samenwerkingsverband van de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en FNV metaal en de werkgeversorganisaties NVKL en Techniek Nederland. In opdracht van en samen met deze sociale partners werkt Wij Techniek aan de ontwikkeling van vakmensen.

Nederland staat voor grote uitdagingen. De energietransitie, digitalisering en toegankelijke gezondheidszorg. Techniek is dé sleutel om deze uitdagingen met succes aan te gaan. Vakmensen in de techniek zitten daar middenin. Het is voor hen belangrijk om zich te ontwikkelen want innovaties volgen elkaar snel op.

Wij Techniek staat voor die ontwikkeling. Wij helpen vakmensen hun talent, vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Dit doen we met een gevarieerd aanbod aan trainingen, bijeenkomsten, coaching, advies en subsidies.