Nieuws 13 februari 2024

TVVL weer van de partij bij Vakbeurs Energie 2024

Nederland zit vol in de energietransitie met alle uitdagingen die daarbij horen. Kennisuitwisseling hierover komt samen tijdens Vakbeurs Energie: het grootste zakelijke event over duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland.  Op 15, 16 en 17 oktober staan de Brabanthallen volop in het teken van innovatie, kennisdeling en business.  Na twee succesvolle eerdere deelnames, is ook TVVL weer van de partij bij Vakbeurs Energie in 2024.

Welke innovaties zijn er op het gebied van duurzame energie en energiebeheer? Wat zijn de aankomende wet- en regelgevingen waar installaties aan moeten voldoen? Waar vind je betrouwbare en onafhankelijke informatie? De wereld van de installatietechniek evolueert snel en professionals moeten veel informatie verwerken om bij te blijven. TVVL biedt onafhankelijke informatie en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en tools om te voldoen aan de verwachtingen vanuit overheden én consumenten.

TVVL is de schakel tussen mens en kennis, zo ook tijdens Vakbeurs Energie. Als kennispartner van de beurs dragen we bij aan de inhoudelijke programmering. Elke beursdag staat er een inspirerende spreker vanuit TVVL op het Podium Energie. Daarnaast zijn we ook op de beursvloer te vinden met een stand gedurende de 3 dagen van de beurs.

Over Vakbeurs Energie
Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. 3 dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Op Vakbeurs Energie ervaren bezoekers de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.

Vakbeurs Energie vindt plaats op 15 t/m 17 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Toegang is gratis bij voorregistratie, wat vanaf augustus mogelijk is.

Benieuwd naar onze eerdere deelname? Bekijk dan de vlog hieronder:

Lees ook