Kennispartners 17 oktober 2023

Remeha verlengt TVVL Kennispartnerovereenkomst

Wij zijn verheugd dat Remeha tijdens de Vakbeurs Energie afgelopen week haar TVVL Kennispartnerovereenkomst heeft verlengd. Door zich ook voor de komende 3 jaar weer als kennispartner te verbinden aan TVVL onderstreept deze koploper in de branche haar toewijding aan technische innovatie en duurzaamheid en het streven om de sector te blijven ondersteunen.

TVVL Kennispartners begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Daarnaast tonen zij aan een uitstekende werkgever te zijn door kennisontwikkeling en verspreiding bij de werknemers te stimuleren. Binnen dit unieke netwerk van directieleden en managers vanuit bedrijfsleden van TVVL worden belangrijke ontwikkelingen in de branche geagendeerd om zo de kennisgap tussen nu en overmorgen zo klein mogelijk te houden.

Rick Bruins, Business Development Manager bij Remeha: “Onze inzet voor duurzaamheid en technologische vooruitgang is onwrikbaar. Samen met de TVVL Kennispartners willen we onze branche blijven leiden in de richting van groenere, efficiëntere oplossingen.”

Ook interessant