Evenementen 11 oktober 2023

TVVL deelt inspiratie en inzichten tijdens succesvolle deelname aan Vakbeurs Energie

11 oktober 2023, den Bosch – TVVL is verheugd om het succes van haar deelname aan de Vakbeurs Energie op woensdag 11 oktober te delen. Tijdens deze dynamische beursdag hebben TVVL-leden en bezoekers een overvloed aan inspiratie en inzichten opgedaan, die de toekomst van de technische installatiesector in gebouwen vorm zullen geven.

Op de TVVL-stand stonden professionele tekenaars klaar om live een visueel wandverslag bij te houden. Bezoekers werden uitgenodigd om met hen in gesprek te gaan en hun inzichten en inspiratie te delen die ze tijdens hun verkenningstocht over de beursvloer hadden opgedaan. Het wandverslag, dat in realtime werd gecreëerd, bracht de meest opwindende trends en thema’s in de technische installatiesector tot leven.

Een van de belangrijkste vragen die werden verkend in het wandverslag was: “Hoe zie jij de toekomst van de installatietechniek?” Hierop werden boeiende antwoorden gegeven, variërend van het belang van energie opslag en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen, tot de inzet van Artificial Intelligence.

Ook de uitdagingen van de branche namen een belangrijke plek in op het wandverslag. De uitdaging om voldoende technische vakmensen op te leiden. En hoe we midden- en lagere inkomens kunnen ondersteunen om ook mee te komen in de energietransitie.

Na een dag vol verrijkende ervaringen kwamen alle leden weer samen voor een borrel, waar ze de gelegenheid hadden om na te praten over de nieuw opgedane inspiratie en om de highlights uit het visuele wandverslag te bespreken.

TVVL kijkt terug op een buitengewoon geslaagde ledendag tijdens de Vakbeurs Energie en bedankt alle leden, bezoekers en partners voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Samen blijven we bouwen aan een duurzame en innovatieve toekomst voor de technische installatiesector in gebouwen.

Registeren voor een bezoek aan Vakbeurs Energie op 12 oktober is nog mogelijk. Aanmelden kan via de registratielink van TVVL.

Ook interessant