Nieuws 19 september 2023

KUBR: Het online communityplatform voor de bouw- en installatiesector

Met trots kondigen TVVL, Techniek Nederland, De Bouwcampus en Bouwend Nederland de lancering van KUBR aan, het unieke online communityplatform dat professionals uit diverse sectoren in de Nederlandse gebouwde omgeving met elkaar verbindt. KUBR is een initiatief dat de kracht van samenwerking en kennisdeling benut om de uitdagingen van vandaag aan te pakken en de toekomst van de bouw- en installatiesector te transformeren.

Wat is KUBR?

KUBR is een online platform waar professionals en vakmensen samenkomen. Het is een ruimte waar je jouw kennis, expertise en ervaring kunt delen, elkaar kunt inspireren en gezamenlijk kunt werken aan nieuwe projecten en vraagstukken. Het unieke aan KUBR is dat het niet alleen professionals binnen dezelfde sector samenbrengt, maar ook cross-sectorale samenwerking stimuleert. Of je nu een architect, ingenieur, aannemer, installateur of leverancier bent, KUBR biedt een gemeenschappelijke ruimte waar iedereen kan bijdragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse gebouwde omgeving.

Ontwikkeld door toonaangevende organisaties

TVVL Connect krijgt een nieuwe naam: KUBR. KUBR wordt hét nieuwe communityplatform voor de Nederlandse ontwerp-, bouw- en techniekbranche. KUBR is ontwikkeld door TVVL in samenwerking met Techniek Nederland, De Bouwcampus en Bouwend Nederland. Afgelopen jaren is TVVL Connect uitgegroeid tot een succesvol platform. Met de doorontwikkeling naar KUBR zal het een nog groter en breder platform worden.

De samenwerkende partijen hebben als doel om de samenwerking tussen professionals te verbreden en cross-sectorale kennisuitwisseling te bevorderen. In een wereld die voortdurend evolueert, staan de bouw- en installatiesector voor grote uitdagingen. Klimaatverandering, verduurzaming, circulariteit en andere maatschappelijke vraagstukken vereisen een collectieve inspanning en een gezamenlijke aanpak. KUBR is trots om een antwoord te bieden op deze uitdagingen.

De voordelen van KUBR

Bouw- en installatiebrede beschikbaarheid: KUBR brengt de gehele bouw- en installatiesector samen. Het biedt een gemeenschappelijke ruimte waar je kennis en ervaring kunt uitwisselen met professionals uit alle hoeken van de sector.

Een bron van inspiratie: KUBR is de ideale plek om inspiratie op te doen. Door deel te nemen aan discussies, het bijwonen van evenementen en het verkennen van nieuwe ideeën en trends, word je gestimuleerd om je creativiteit te vergroten en je perspectieven te verbreden. Laat je inspireren door de successen en innovaties die worden gedeeld tussen vakgenoten.

Leren van vakgenoten: Het delen van kennis en ervaring is een essentieel onderdeel van professionele groei. Op KUBR krijg je de mogelijkheid om te leren van vakgenoten, zowel op technisch gebied als op het vlak van duurzaamheid en maatschappelijke uitdagingen. Ontdek best practices en waardevolle inzichten die je kunt toepassen in je eigen werk.

Samenwerking en netwerken: KUBR is een platform dat samenwerking bevordert. Hier kun je gelijkgestemde professionals ontmoeten en samenwerken aan projecten en opgaven. Door te netwerken en contacten te leggen binnen de community van KUBR, vergroot je je kansen op nieuwe samenwerkingsverbanden en zakelijke mogelijkheden.

Maatschappelijke betrokkenheid: Bij KUBR gaat het niet alleen om het bevorderen van professionele groei, maar ook om het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij. Het platform biedt een ruimte waar professionals actief kunnen bijdragen aan het aanpakken van maatschappelijke vraagstukken, zoals duurzaamheid en energietransitie. Door kennis te delen en samen te werken, kun je een positieve impact hebben op de samenleving en de toekomstige generaties.

Word lid van KUBR

Door je te registreren op KUBR word je niet alleen lid van een community, maar maak je deel uit van een beweging die de bouw- en installatiesector transformeert. Samen kunnen we de uitdagingen van vandaag omzetten in de kansen van morgen. KUBR biedt de mogelijkheid om te groeien, te leren, te inspireren en te innoveren. Het is de plek waar professionals samenkomen om gezamenlijk de Nederlandse gebouwde omgeving te verbeteren en te verduurzamen.

Registreer je vandaag nog op KUBR en maak deel uit van het online community platform. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor de bouw- en installatiesector en dragen we bij aan een duurzame samenleving.

Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website: www.kubr.nl.

Lees ook