Nieuws 3 augustus 2023

Censo nieuwe Kennispartner TVVL

Met trots maakt TVVL bekend dat Censo zich voor de komende 3 jaar heeft verbonden aan de TVVL Kennispartners. Om duurzame vooruitgang te versnellen, ontzorgt Censo haar klanten in energiebeheer en CO2-reductie door alle oplossingen op dit gebied aan te bieden onder één dak en vanuit één aanspreekpunt. Vanuit diepgaande expertise over data analyse, energietechniek en de energiemarkt realiseert Censo voor haar klanten maximale efficiency op energievraagstukken en ontzorging in de hele keten. Met de kennis en de ambitie om het verschil te maken, vormt Censo een sterke aanvulling binnen de TVVL Kennispartners.

“De samenwerking binnen de TVVL Kennispartners is gebaseerd op de overtuiging dat kennisontwikkeling en kennisdeling essentieel zijn om technologische vooruitgang en ontwikkeling van ons vakgebied te stimuleren. We zijn bijzonder trots dat Censo heeft gekozen om haar waardevolle kennis en expertise te delen met deze groep toonaangevende bedrijven in de branche. Door actieve deelname aan werkgroepen, kennisbijeenkomsten en evenementen draagt Censo bij aan discussies over de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in de branche. Samen creëren we een vruchtbare omgeving voor het verkennen van nieuwe ideeën, het bevorderen van technologische vooruitgang en het ontwikkelen van best practices. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Censo een waardevolle aanvulling zal zijn op het TVVL Kennispartnernetwerk”, aldus John Lens Algemeen Directeur TVVL.

Erik Kemink, partner en medeoprichter van Censo: “Een toekomst waarin wij als Censo het verschil maken door sneller te verduurzamen, dat kan alleen samen. Samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers én kennispartners. Een duurzame relatie met TVVL Kennispartners sluit hier goed op aan. Wij willen graag weten wat er vandaag en morgen speelt in de installatietechniek en hoe technische professionals aankijken tegen uitdagingen waar Nederland tegen aanloopt bij het verduurzamen van zakelijk vastgoed. Daarbij kijken we er naar uit binnen TVVL, vanuit onze expertise en ervaring, leden te verbinden en te inspireren!”

Lees meer over Censo op deze pagina.

Lees ook