Naar alle kennispartners

Censo

Censo heeft een sterke persoonlijke drive om de CO2-reductie van zakelijke Nederland te versnellen. De groeiende vraag naar ontzorging in energiebeheer en verduurzaming van vastgoed, zag Censo als kans haar ambitie te realiseren. Het bedrijf helpt 5000+ klanten in heel Nederland om hun energierekening te verlagen, te voldoen aan wet- en regelgeving en te verduurzamen.

TVVL Kennispartner

Censo wilt duurzame vooruitgang versnellen, daarom ontzorgt Censo haar klanten in energiebeheer en CO2-reductie door alle oplossingen op dit gebied aan te bieden. Censo realiseert voor haar klanten maximale efficiency op energievraagstukken en ontzorging in de kele keten.

Erik Kemink, partner en medeoprichter van Censo: “Een toekomst waarin wij als Censo het verschil maken door sneller te verduurzamen, dat kan alleen samen. Samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers én kennispartners. Een duurzame relatie met TVVL Kennispartners sluit hier goed op aan. Wij willen graag weten wat er vandaag en morgen speelt in de installatietechniek en hoe technische professionals aankijken tegen uitdagingen waar Nederland tegen aanloopt bij het verduurzamen van zakelijk vastgoed. Daarbij kijken we er naar uit binnen TVVL, vanuit onze expertise en ervaring, leden te verbinden en te inspireren!”