Terug naar expertgroepen

Triple BIM Community

De Triple BIM Community brengt mensen bijeen die kennis willen uitwisselen over en samen willen werken aan digitalisering van installatiesector.
Geïnteresseerd?

Wil je deelnemen aan deze expertgroep? Sluit je bij ons aan.

Wat doet deze community allemaal?

Samen staan we voor de uitdaging de productiviteit en de kwaliteit in de bouwsector te verhogen. Digitalisering, robotisering en andere technologieën spelen hier een belangrijke rol in. Om de technologieën goed voor ons te kunnen laten werken is een gestructureerd Bouwwerk Informatie Model (BIM) van cruciaal belang. Om tot een bruikbaar BIM model te kunnen komen werken diverse partijen met elkaar samen.

De Triple BIM Community is onder andere in het leven geroepen om de digitalisering van de sector verder vooruit te helpen. Zo worden er regelmatig project gestart ter verbetering van de productiviteit en het imago van de bouw. Bijvoorbeeld de projecten: BIMformatieflow in de keten, de zin en de onzin van LOD en BIM als collega. Lees meer over onze projecten.

Nieuwsgierig geworden naar onze Triple BIM community of heb je vragen over onze projecten? Er worden regelmatige interessante BIM Community Cafés georganiseerd. Sluit je bij ons aan! Voor vragen en/ of opmerkingen kun je contact met ons opnemen met onze collega Esmeralda Pondman.

Neem contact op

De expertgroep leden

Johan Bredenbeek

Voorzitter Triple BIM Community

Alexander Hoos

lid Triple BIM Community

Jerry Groeneveld

lid Triple BIM Community

Kees Boekel

lid Triple BIM Community

Djorhia Nijssen

lid Triple BIM Community

Patrick Koning

lid Triple BIM Community

Edgar van de Kamp

lid Triple BIM Community

Gerelateerde projecten