Evenementen 17 juli 2023

TVVL kondigt het gloednieuwe Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens aan

We zijn verheugd de lancering aan te kondigen van het gloednieuwe TVVL Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens. Het congres vindt plaats op dinsdagmiddag 19 september 2023 en belicht dit jaar het thema “Robuustheid van gebouwen”.

De expertgroepen Klimaattechniek en Gebouwautomatisering slaan de handen ineen om een gloednieuw congres te organiseren dat ingaat op de steeds hogere eisen die aan gebouwen worden gesteld. Toekomstbestendige gebouwen moeten energiezuinig, gifvrij en circulair zijn en bestand zijn tegen de steeds extremere weersomstandigheden die het gevolg zijn van klimaatverandering. Dit alles zonder concessies te doen aan het comfort van de gebruikers.

Waarom dit nieuwe congres?
De oplossing voor deze uitdagingen ligt in technologische vooruitgang: automatisering, datatechnologie, analyse en kunstmatige intelligentie. Wat betekent dit voor ontwerpers, installateurs en bovenal de eigenaren en gebruikers van deze gebouwen? Deze vraagstukken overstijgen disciplines en specialismes binnen de installatietechniek. Daarom hebben de expertgroepen Klimaattechniek en Gebouwautomatisering hun krachten gebundeld en is dit nieuwe congres tot stand gekomen.

Het programma
Van 12.00 uur tot 18.00 zullen bezoekers kunnen deelnemen aan diverse plenaire en parallelle sessies die verschillende aspecten van gebouwtechniek en hun invloed op de gebouwgebruiker belichten. Met onderwerpen die variëren van GACS tot circulariteit en embedded CO2 belooft de programmering waardevol te zijn voor een breed publiek. Enkele sprekers die zullen presenteren, zijn Bram van der Smagt, Wilfred van der Plas, Jos Ruijter, Kevin de Bont, Dennis Verschoor, Shalika Walker, Ruben Zonnevijlle en Bert Elkhuizen.

Het congres vindt plaats in Antropia Cultuur- en Congrescentrum te Driebergen-Rijsenburg.

Mis deze primeur niet, en meld je aan voor het TVVL Nationaal Congres Gebouwtechniek en Mens

Meld je aan

Lees ook