Nieuws 27 februari 2023

TVVL weer van de partij bij Vakbeurs Energie 2023

Na een succesvolle eerste deelname in 2022 is TVVL ook dit jaar weer van de partij bij Vakbeurs Energie. Op 10, 11 en 12 oktober staan tijdens Vakbeurs Energie de Brabanthallen volop in het teken van innovatie en kennisdeling. Als kennisknooppunt in de installatietechniek kan TVVL hier niet ontbreken! We delen onze expertise op het gebied van installatietechniek, energie en duurzaamheid graag met je tijdens één van onze dagelijkse podiumprogramma’s of in een persoonlijk gesprek op onze stand.

Over Vakbeurs Energie
Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. 3 dagen lang komt een breed publiek op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Op Vakbeurs Energie ervaren bezoekers de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.

Vakbeurs Energie vindt plaats op 10 t/m 12 oktober 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Houd onze eventpagina in de gaten voor meer informatie over ons programma.

Lees ook