Nieuws 22 juni 2022

TVVL verbindt mens en techniek tijdens deelname aan Vakbeurs Energie

Nederland zit vol in de energietransitie met alle uitdagingen die daarbij horen. De belangstelling voor nieuwe technieken en oplossingen voor energiebesparing en verduurzaming is ongekend groot. TVVL helpt installatietechnici verder door haar deelname aan Vakbeurs Energie: het grootste zakelijke evenement in het kader van duurzame opwekking en besparing van energie in Nederland. Op 11, 12 en 13 oktober staan tijdens Vakbeurs Energie in de Brabanthallen volop in het teken van innovatie, kennisdeling en business. 

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energiemanagement? Aan welke wet- en regelgeving moeten installaties binnenkort voldoen? Waar vind je betrouwbare en onafhankelijke informatie? De wereld van de installatietechniek verandert snel en installatietechnici moeten veel informatie verwerken om bij te blijven. TVVL biedt onafhankelijke informatie en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en hulpmiddelen om te voldoen aan de verwachtingen vanuit overheden én consumenten. TVVL maakt tijdens Vakbeurs Energie de verbinding tussen kennis en mensen en draagt als kennispartner van de Vakbeurs Energie bij aan de inhoudelijke programmering. Daarnaast is TVVL ook aanwezig als standhouder tijdens de 3 dagen van de beurs.

Over Vakbeurs Energie
Vakbeurs Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. 3 dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Op Vakbeurs Energie ervaren bezoekers de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.

Vakbeurs Energie vindt plaats op 11 t/m 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Toegang is gratis bij voorregistratie, die start op dinsdag 16 augustus en duurt t/m maandag 10 oktober.

Lees ook