website bespaarsamen
Nieuws 27 juni 2024

Ontdek BespaarSamen: Stap voor stap utilitair vastgoed verduurzamen

Met trots presenteren we de lancering van de website BespaarSamen.nu. Deze site maakt het voor installateurs en adviseurs eenvoudiger dan ooit om zich aan te melden als aanbieder van de innovatieve, datagedreven methode voor het verduurzamen van utilitair vastgoed. Daarnaast kunnen gebouweigenaren, -beheerders en facility-managers nu gemakkelijk een aanbieder selecteren die hen helpt hun vastgoed te verduurzamen volgens de BespaarSamen standaard. Daarnaast bevat de nieuwe site inspirerende praktijkvoorbeelden en uitgebreide informatie over de BespaarSamen methode.

Over BespaarSamen

BespaarSamen is ontworpen om structuur en planmatigheid te brengen in de diverse verduurzamingsopgaven binnen de utiliteitsbouw. Het datagedreven stappenplan, dat gebouweigenaren en -beheerders samen met hun installateur doorlopen, bespaart tijd, geld, mankracht, middelen en energie. Of het nu gaat om een enkel gebouw, een complex of meerdere locaties, BespaarSamen giet het gehele verduurzamingsproces in een overzichtelijk en efficiënt traject. Met behulp van bewezen tools zoals de WEii en het EnergieKompas, kan bij elke stap de juiste keuze worden gemaakt.

Dit initiatief is een samenwerking van Techniek Nederland, ISSO, Dutch Green Building Council, TVVL en Platform Duurzame Huisvesting. Met deze samenwerking willen we de verduurzaming van utilitair vastgoed in Nederland versnellen. Door te werken volgens een uniforme standaard, bevordert BespaarSamen een effectieve samenwerking binnen de keten en draagt het bij aan een duurzame toekomst.

Bezoek de nieuwe website en doe mee!

Naar BespaarSamen.nu

Ook interessant