Nieuws 25 april 2023

In Memoriam Elmer van Krimpen

Onze collega Elmer van Krimpen is overleden. Het is onvoorstelbaar dat wij Elmer moeten missen op het verenigingsbureau. Elmer was gedreven om het beste te doen voor TVVL, voor de expertgroepen die hij begeleidde maar ook voor FedEC waar hij vele jaren de rol van secretaris vervulde.

Elmer was altijd vol energie. Altijd een smile en altijd positief. Hiermee veroverde hij de harten van velen en was hij een geliefd persoon. Zijn kennis en creativiteit heeft zowel TVVL als FedEC verder gebracht.

Zomaar in mei 2022 moest hij noodgedwongen zijn werkzaamheden neerleggen en op 18 april 2023 is hij overleden. Elmer was sinds augustus 2019 werkzaam bij TVVL als kenniscoördinator en heeft bij ons een onuitwisbare indruk achtergelaten. Elmer is overleden op 63 jarige leeftijd.

Met het overlijden van Elmer verliezen wij een gewaardeerde collega en persoon in onze vereniging en FedEC, en ook een inspirerende en bijzondere persoonlijkheid. Wij zullen hem enorm missen en hebben genoten van de tijd met hem. Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, familie en vrienden in deze moeilijke tijd.

Rust zacht, Elmer. Je blijft voor altijd in onze gedachten en herinneringen.