Nieuws 10 juni 2022

Debby Slofstra nieuwe voorzitter TVVL

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 8 juni hebben de leden van TVVL Debby Slofstra van Schneider Electric Nederland als nieuwe voorzitter gekozen. Debby neemt het stokje over van Jaap Dijkgraaf, die na zijn termijn van 3 jaar voorzitterschap is teruggetreden om tijd vrij te maken voor andere initiatieven.

“Nieuwsgierigheid, leren en delen van kennis is nu belangrijker dat ooit. Dat kan alleen samen. TVVL is een prachtige vereniging die de juiste versnelling kan brengen als het gaat om de energietransitie. Later is nu!” aldus Debby Slofstra.

Debby Slofstra is Country President van Schneider Electric Nederland. Ze is een groene en circulaire denker die zich op alle fronten in blijft zetten op het gebied van duurzaamheid. Zij houdt zich continu bezig met de vraag: hoe kunnen we zo duurzaam en inclusief mogelijk werken, leven en wonen? Slofstra werkt inmiddels 5 jaar voor het bedrijf dat onlangs is uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf ter wereld.

“TVVL is een vereniging waar enorm veel kennis samenkomt die gepaard gaat met een sterke ondernemerszin. Wat een eer dat ik daar drie jaar lang, samen met een fantastisch bestuur, leiding aan heb mogen geven! Van harte wens ik Debby veel plezier en inspiratie bij de mooie ‘reis’ die TVVL maakt!” aldus Jaap Dijkgraaf.

Lees ook