TVVL bestaat 65 jaar

Op 26 mei 1959 vindt de oprichtingsvergadering van TVVL plaats in het gebouw van Kunsten en Wetenschappen in Utrecht. 65 jaar later is TVVL nog steeds springlevend. Debby Slofstra en John Lens gaven samen tijdens de nieuwjaarsreceptie het startschot voor het jubileumjaar. Via TVVL magazine en onze andere media houden we je periodiek op de hoogte van de activiteiten. Reken er maar op dat je regelmatig iets voorbij ziet komen.

Vier met ons mee

TVVL is jarig en dat moet gevierd worden. Hoe? Door een fantastisch feest te organiseren voor al onze leden. Maar je kunt ook het hele jaar door met ons meevieren. Deel jouw favoriete herinneringen, foto’s, bijzonderheden en hoogtepunten van TVVL via social media met de hashtag #65jaartvvl. Laten we samen de rijke geschiedenis van TVVL vieren en herinneringen maken voor de toekomst.

#65jaartvvl posts

Kick-off jubileumjaar tijdens nieuwjaarsborrel

Op 17 januari 2024 luidde TVVL samen met haar leden op feestelijke wijze het nieuwe jaar in. Tijdens de nieuwjaarsborrel in Woerden was gelegenheid voor ontmoeten, bijpraten en netwerken. Voorzitter Debby Slofstra reflecteerde tijdens haar speech op het afgelopen jaar, en wat 2024 ons zal brengen. Daarbij onthulde ze samen met directeur John Lens op feestelijke wijze het jubileumlogo van TVVL, en introduceerden ze de hashtagcampagne #65jaartvvl.

“Tot slot een heugelijk feit! TVVL bestaat op 26 mei aanstaande 65 jaar. Een aantal jaren geleden ging je dan met pensioen. TVVL begint pas. Laten we onze vereniging koesteren, niet door stil te zitten maar juist door verder uit te bouwen.”

Lees de volledige speech